BRAUN Fen za kosu HD 710

BRAUN Fen za kosu HD 710

Snaga: 2200W
IONTEC Superiorna tehnologija
AntiDry-Out
Cold Shot

7.199 RSDBesplatna dostava

Slični proizvodi

Snaga : 1400-1600W
Regulacija temperature:  0/1/2
Regulacija brzine vazduha: 0/1/2
Automatsko gašenje
Jačina 2000W
Podešavanje brzine / 2 stepena
Podešavanje temperature/ 3 stepena
Hladno izduvavanje
Snaga: 2000 W
3 nivoa podešavanja temperature
2 brzine
Usmerivač vazduha
Snaga: 1200W
3 temperaturna podešavanja
Funkcija hladnog duvanja
Usmerivač vazduha

Snaga: 2200 W
Uski difuzor za perfkatan stil vaše kose
IONTEC: Superiorna tehnologija aktivnih jona da umiri kovrdže za prirodnu uglađenost i sjaj. Vaše ubeđenje za zdrav stajling.
Balans vlage: Satinski joni obnavljaju vlažnost vaše kose
Anti-statično sušenje: Superiorna jonska performansa umiruje kovrže i statiku za instant uglađenost
AntiDry-Out
Anti hair damage: Isušuje kožu nežno i osigurava optimalnu zaštitu
Cold Shot: Da
Ekstra tanke koncentrisane mlaznice: Dizajniran za 100% sigurno sušenje

Braun Serije 7 fen sa IONTEC tehnologijom specijalno je napravljen da povrati sjaj i zdravlje vaše kose nakon feniranja. Istraživanja su dokazala da prekomerna toplota za vreme sušenja dovodi do značajnog gubitka vlage u kosi što rezultira povećanom lomljivosti i nezdravom izgledu. Braun serija 7 fenova će vam ponovo obezbediti zdrav izgled jer konstantno održava kontrolu toplote i obavlja funkciju ovlaživanja. 8 od 10 žena reklo je da im je kosa primetno sjajnija nakon upotrebe Satin Hair 7 fena sa IONTEC tehnologijom u poređenju sa njihovim trenutnim fenom.
*9 od 10 žena primetilo je da im je koža primetno više glatka nakon korišćenja Satin Hair 7 fena sa IONTEC tehnologijom u poređenju sa njihovim trenutnim fenom.

*Oni koji su izrazili prednost; Izvor: MM institut za istraživanje, Nemačka, januar 2006
Sascha Breuer, frizer poznatih ličnosti:
„Braun Fenovi serije 7 raspoređuju toplotu na kontrolisani način kako bi nežno doveli kosu u oblik koji želite. Ovo ujednačeno sušenje umanjuje kovrdzanje krajeva i dozvoljava vam da kontrolišete pravac u kojem kosa ide, praveći pokret u stil koji želite da imate.“

Možete videti i osetiti razliku dok vaša kosa postaje sjajnija, svetlucavija, mekša i zdravija.

Kao i svi Braun Serije 7 uređaji i Braun Serije 7 fen poseduje Braunovu inovativnu IONTEC tehnologiju.
IONTEC je jedistvena tehnologija koja je specijalno dizajnirana da štiti zdravlje vaše kose i da povrati njen zdrav izgled. Zeleni mlaznjak jona ispušta milone aktivnih jona na vašu kosu kako bi privukao čestice vlage iz vazduha u toku sušenja. Rezultat je besprekoran blistavi sjaj koji reflektuje zdravlje vaše kose. Aktivni joni obuhvataju svaku dlaku i brzo vraćaju balans vlage kosi koja se izgubi tokom sušenja sa priviše toplote. Braunova jedinstvena jonska tehnologija proizvodi veliki broj aktivnih jona koji obuhvataju svaku dlaku.
Ova napredna tehnologija ponaša se kao prirodni ovlaživač za vreme stilizovanja, krotljenja kovrđi i elektriciteta, čineći kosu prelepo sjajnom i glatkom. Jedinstveni Satin Protect™ sistem vam čak omogućava da zadržavate temperaturu od 70°C dok je protok vazduha nepromenjen. Ovo omogućava da se kosa ravnomerno osuši bez bojazni od njenog spaljivanja.

Braun serije 7 fen sa svojom jedinstvenom IONTEC tehnologijom specijalno je napravljen da spreči isušivanje i oštećenje kose. Čak i unapređuje nivo vlage dok suši u poređenju sa drugim uređajima bez IONTEC tehnologije. Genijalna mreža filtera na pozadini Braun Serije 7 fenova pomaže da se izbegne lomljenje kose. Štiti kosu da se ne usisa i upetlja unutar uređaja. Ovo čini stilizovanje još lakšim, a filter možete jednostavno izvaditi kako biste ga očistili.
Ekstra tanka njuška specijalno je napravljenja za precizno sušenje i stilizovanje. Udar ekstra hladno vazduha omogućava savršeni finiš kako biste napravili svoju frizuru.
Braun Serija 7 fenova prilagođava se svim tipovima i stilovima kose jer poseduje 3 precizna toplotna podešavanja i 2 za protok vazduha koji mogu zasebno da se podese. Tako možete istovremeno koristiti jaki protok vazduha sa niskom temperaturom. Koristeći 2.200 vati čak i duži vremenski period, gusta kosa će biti osušena brzo za sjajnu glatkoću.

  • Boja:
    Crna

Komentari

Da biste ostavili komentar, morate biti prijavljeni!

Prijavi se

Lista za poređenje