Politika privatnosti

Poštovani korisnici našeg sajta, SKYCOM posluje u skladu sa principima poslovanja koji uključuju najviše standarde poštovanja privatnosti. Vaše lične podatke koje prikupljamo i obrađujemo putem našeg sajta, čuvamo u skladu sa zakonskom regulativom koristeći savremene tehnološke postupke.

Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja, ostavljanja komentara, narućivanja robe i kupovine na sajtu skycom.rs. Politika privatnosti dopunjuje se u okviru sekcija Sigurnost podataka i Cookies, u okviru kojih su sadržane sve neophodne informacije za kupce.

SKYCOM Vase lične podatke obrađuje u skladu sa zakonom, maksimalno poštujuci načelo zaštite privatnosti, posvećeni smo zaštiti svih prikupljenih podataka o Vama.

 

SKYCOM zna da Vas kao korisnika interesuje kako se Vaše informacije koje prikupljamo koriste i opravdaćemo Vaše poverenje čineći to pažljivo i razumno.


Ovo obaveštenje opisuje našu Politiku zaštite privatnosti podataka. Molimo Vas da odvojite trenutak da se upoznate sa našom Politikom zaštite privatnosti podataka i javite nam ako imate bilo kakvih pitanja.

 

Vaša poseta našem sajtu nam daje mogućnost pristupa Vašim ličnim podacima. U cilju uspešno obrađene porudžbine kao i pružanja kvalitetnije usluge, potrebni su nam samo neophodni, osnovni podaci o našim korisnicima: Vaše ime i prezime, adresa, kontakt telefon i e-mail adresa.

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama, ili ako druge osobe dostave informacije o vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina.Posetom našem sajtu prihvatate uslove Politike zaštite privatnosti:

1) Sve informacije koje unesete na naš Web site ili ih dostavite na bilo koji drugi način, prikupljamo i čuvamo u našoj bazi podataka.

2) Informacije koje nam obezbeđujete koristimo kako bismo odgovorili na Vaše zahteve, za prilagođavanje buduće kupovine za Vas, unapređenje naše on-line prodavnice i komunikacije sa Vama. 

3) Lične podatke koje prikupljamo, omogućavaju nam da Vas obaveštavamo o najnovijim proizvodima, akcijama i predstojećim događajima. Lične informacije takođe koristimo kako bi nam pomogle u razvijanju i poboljšanju naših proizvoda, usluga, sadržaja i oglašavanja.

4) Povremeno možemo koristiti Vaše lične podatke za slanje važnih obaveštenja kao što su informacije o kupovini, predstojećim događajima, promenama naših uslova korišćenja i politike poslovanja. 

5) Lične podatke takodje možemo koristiti za interne potrebe kao što su analiza podataka i istraživanja za poboljšanje poslovanja on-line prodavnice.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, prikupljanjem ili obradom podataka ili iz nekog razloga, želite da povučete saglasnost za obradu Vaših ličnih podataka,molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu: info@skycom.rs, a mi ćemo dalje postupiti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka kupaca.

Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta www.skycom.rs podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem našeg internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.Lista za poređenje