Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

 

Da biste izvršili kupovinu putem sajta www.skycom.rs procedura je veoma jednostavna. Izaberite artikle koje želite i sledite link - korpa. Unesite Vaše lične podatke i pošaljite nam porudžbinu. Bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku u vezi dogovora oko isporuke. Robu možete poručiti i besplatnim pozivom sa fiksne mreže putem broja telefona 0800/200-008 ili pozivom na broj telefona 060/0200-008. Kupovinu uređaja takođe možete izvršiti i u našem prodajnom showroom-u gde možete odabrati da li želite da uređaj isporučimo na Vašu kućnu adresu ili ste se odlučili za lično preuzimanje.

 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.

NAČINI PLAĆANJA PUTEM SAJTA SKYCOM:


1. Pouzećem - Kod plaćanja pouzećem narudžbenicu plaćate prilikom isporuke, gotovinom ili čekovima na 12 rata bez kamate.

Povraćaj sredstava, kada je uređaj isporučen putem kurirske službe, a kupac izvršio plaćanje pouzećem, se vrši uplatom na tekući račun kupca. U tom slučaju je potrebno da nam na e-mail adresu: info@skycom.rs  pošaljete Vaše ime i prezime, kontakt telefon, broj računa, koji je sastavni deo pošiljke i broj tekućeg računa na koji ćemo izvršiti povraćaj sredstava.


2. Platnom karticom putem Interneta - ukoliko imate internet pristup svom tekućem racunu. Porudžbinu možete platiti karticama koje podržavaju plaćanje preko Interneta, a to su: VISA, MasterCard i Maestro platne kartice.

U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, SKYCOM je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

3. Preko računa - Svoju narudžbenicu možete platiti direktnom uplatom na račun SKYCOM-a 1600000000510458-41 kod Banca Intesa. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci ili putem interneta, ukoliko imate internet pristup svom tekućem racunu. 

Povraćaj sredstava se i u ovom slučaju vrši uplatom na tekući račun kupca.

 


Cene uređaja na sajtu SKYCOM iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.


NAČINI PLAĆANJA U PRODAJNOM SHOWROOM-U:

1Gotovinsko plaćanje - Plaćanje u gotovini

2Čekovima građana do 12 rata bez kamate, gde prva rata dospeva odmah, a preostale svakog narednog meseca. Raspoloživi datumi realizacije čekova su isključivo 15. Ili 30. u mesecu, gde se kupac odlučuje samo za jedan od ponuđenih datuma. 

3Svim platnim karticama, kao i kreditnim karticama Banca Intesa- MasterCard, Visa i American Express do 12 rata bez kamete i naknade.

 


5. Virmansko plaćanje - Plaćanje preko računa

5. Putem kredita Eurobanke na 24 mesečne rate bez kamate za iznose od 20.000,00 rsd - 200.000,00 rsd, za kupce između 22 i 70 godina starosti, koji se odobrava u samom maloprodajnom objektu. Za iznos kredita do 35.000,00 rsd, potrebno je priložiti samo očitanu ličnu kartu i popuniti zahtev za izdavanje MasterCard standard kreditne kartice.

6. 

6. Putem vrednosnih vaučera na željeni iznos
NAČIN ISPORUKE

 

Isporuka uređaja vrši se na Vašoj adresi u periodu do 3 radna dana, za bilo koje mesto u Srbiji izuzev Kosova i Metohije. Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od toga da li je naručeni proizvod trenutno dostupan ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Kurirska služba City Express svakog radnog dana od 8h do 17h i subotom od 9h do 13h vrši dostavu u naše ime, unošenjem uređaja u stambeni objekat, a prema uslovima koje ste Vi odredili (adresa isporuke, dostupnost i način plaćanja). Cena dostave je 400,00 din sa PDV-om za sve porudžbine vrednosti manje od 2.000,00 din bez obzira na broj poručenih artikala, njihovu težinu ili veličinu artikala. Za porudžbine preko 2.000,00 din, dostava je besplatna.


Kupac je u obavezi da prilikom preuzimanja uređaja proveri eventualna oštećenja, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja. Takođe, prilikom preuzimanja pošiljke, kupac je dužan da potpiše otpremnicu (dostavnicu) koja predstavlja potvrdu o preuzimanju.

Ako imate pitanja ili želju da proverite gde se nalazi Vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu obratite nam na sledeći način:

 

PROVERA STATUSA POŠILJKE - U okviru polja – Prati svoju isporuku – unošenjem broja Vaše pošiljke možete u svakom trenutku proveriti njen status unošenjem broja Vašeg paketa. 

U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, SKYCOM je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.Lista za poređenje