O nama

SKYCOM, najmlađi član SKY CORPORATION Int. poslovnog sistema, nastao je sa idejom da ujedini prepoznatljivi SKYMUSIC brend, kao vodeći u muzičkoj industriji u zemlji i regionu, sa novom ponudom uređaja, koja podrazumeva najbolje od tehnikeuređaja za kuću i kompletnu dodatnu opremu.

U našoj ponudi je preko 20.000 artikala i više od 250 svetskih brendova iz kategorija TV/AV, IT, Gaming, Audio/HiFi, Mobilni telefoni, Muzički instrumenti, Razglasna/rasvetna/DJ oprema, Bela tehnika, Mali kućni aparati i sva prateća dodatna oprema.

Naš prvi prodajni showroom, SKYCOM Centar na više od 500 m2, kupcima pruža mogućnost da se na licu mesta uvere u kvalitet uređaja, uz sve potrebne informacije u vezi sa pametnim odabirom uređaja.

Najveći broj izloženih artikala najpoznatijih svetskih brednova su A i premium linije proizvoda.

Naša vizija je da postanemo nezaobilazno mesto za sve istinske ljubitelje tehnike, ali i za one koji idu u korak sa trendovima i novim tehnologijama. Otvaranjem SKYCOM concept store objekata, želimo da ponudimo kupcima jedinstvenu uslugu, kreiramo integrisana i custom rešenja i pomognemo u odabiru adekvatnog uređaja.

Svi vaši omiljeni uređaji, svi vaši omiljeni brendovi, na samo jednom mestu !

Lista za poređenje